Theaterlezing

Een kunstgeschiedenis van 44.000 v.C. tot nu

Polanentheater Amsterdam, vrijdagavond 26 januari 2024. Frans Henk Hoekstra i.s.m. TT-theaterproducties

Wat gebeurt er als je de hele westerse kunstgeschiedenis in één avond voorbij ziet komen? Kan dat wel en is dat wel inclusie genoeg? 

Kunsthistoricus Frans Henk Hoekstra nodigt je van harte uit voor de speeddatecursus kunstgeschiedenis. Leer in extreem korte tijd alles wat u nodig heeft om te weten over kunst. Handig voor een volgend museumbezoek, een willekeurige vernissage en wellicht prettig verrijkend in het algemeen. Zet u schrap voor een uiterst onverantwoord hoorcollege zonder voet- en eindnoten. 

Frans Henk Hoekstra is al 25 jaar werkzaam als zelfstandig kunsthistoricus: een kwart eeuw aan cursussen, lezingen, leergangen kunstgeschiedenis, rondleidingen in musea, tentoonstellingen en kunstreizen naar onder meer New York, Rome of Madrid. Met heel veel schilderijen, beelden en gebouwen. En nog veel, heel veel meer woorden. Op deze avond neemt hij u graag mee in zijn guilty pleasure om de hele kunstgeschiedenis in één avond te ondergaan.

De try-out van deze lezing heeft plaatsgevonden in het Polanentheater in Amsterdam en was uitverkocht. Indien u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Frans Henk Hoekstra bent u als eerste op de hoogte wanneer de kaartverkoop start voor 26 januari 2024.

FOTO Art Institute Chicago