Venetië Biënnale 2022

De Biënnale in Venetië van 2021 is uitgesteld naar 2022 i.v.m. de gevolgen van covid-19. De Biënnale in Venetië is dé internationale kunsttentoonstelling die nog steeds als een bepalende en leidende tentoonstelling wordt gezien in de internationale kunstwereld. De 59e editie zal worden samengesteld door Cecilia Alemani. Op dit moment is zij directeur en hoofdcurator van de High Line Art in New York.

Frans Henk Hoekstra organiseert vanaf 2013 meerdaagse reizen naar de Biënnale in Venetië. Ieder programma is uniek en bestaat uit een vooraf gemaakte selectie van te bezoeken tentoonstellingen en presentaties. Indien mogelijk zal een programma in 2022 worden aangeboden. De reserveringen voor een prachtige plek om te verblijven in Venetië zijn al gemaakt. Indien u op de mailing staat van Frans Henk Hoekstra bent u als eerste op de hoogte van verdere ontwikkelingen. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

88_venetiebiennale

 

63_Quinn2013venetie

Reactie deelnemer aan eerdere reis naar de Biënnale:

"...de Biënnale vond ik één groot avontuur, waarbij je, zonder jouw begeleiding, in zou verdwalen. Ik heb de reis ervaren als een  aanvulling op de leergangen, die ik bij je heb mogen volgen, een feest der herkenning, maar ook een stuk verdieping."